Kyle Lowry megrázza a rájátszás elleni küzdelmeket, hogy a Raptorsot a Heat előtt vezesse

Kyle Lowry a Toronto Raptors tökéletes idejéhez jutott vissza. A Miami Heat mindenféle bajban van.

Az epikus rájátszás küzdelmei miatt Lowry 33 pontot szerzett – köztük öt egyeneset, hogy megszakítsák a késői nyakkendőt – egy párbajban Dwyane Wade-el, hogy felemelje a Raptort 95-91 győzelem a Heat-en szombat este a Keleti Konferencia féléves sorozat 3. játékában. A Raptors vezette a 2-1-es sorozatot. A Game 4 hétfőn este Miamiban van.

“Úgy éreztem, hogy csak idő kérdése volt”, mondta Lowry.

A karrierje 34% , és 31% -ot forgatott a rájátszásban.De 11 pontból 19 lövéshez kapcsolódott, 5-ből 8-ra a három pontból.

“Még sohasem vesztettem el hitem,” mondta Toronto edző Dwane Casey. “Ezt mondtam: küzdött, de nem felejtitek el, hogyan kell lőni. És erre szükség volt. Szükségünk volt rá, hogy Kyle és Kyle legyen ma este. “Lowrynek 29 pontja volt a félidő után. Így volt Wade is, aki 38 ponttal vezette mindenkit, és 13 másodperccel a Miami visszatérését váltotta ki a második félidőben. De a Heat elvesztette a játékot, és talán sokkal többet kapott, mivel a Hassan Whiteside központja MRI vasárnap, hogy megállapítsa, mennyi kárt tett a jobb térdében a második negyedévben. “Holnap még többet tudunk”, mondta Erik Spoelstra edzője. Toronto központja Jonas Valanciunas a harmadik negyedévben zihálta a bokáját, és napról napra szerepel.De Whiteside sérülése sokkal rosszabbnak tűnik, a szabadügynökök státuszával a sorozat többi részében nagy kétség.

“A srácoknak fokozniuk kell” – mondta Wade. – Senki sem lehet Hassan Whiteside. DeMar DeRozan 19 pontot szerzett, Valanciunas pedig 16 pontot és 12 lepattanót talált mindössze 22 perc alatt Torontóban. Goran Dragic 12 pontot szerzett, és Joe Johnson 10-et hozott Miamiba. 82-ben volt kötve, amikor Lowry 2: 7-el maradt egy három mutatót, és ezt követte egy pár szabad dobásnál a következő Toronto birtokában.Miami válaszolt négy egyenes, egy layup közepén Udonis Haslem követ egy gyönyörű Eurostep a sávban a Wade vezetett egy másik pontszámot.

A Raptors visszament Lowry, és a pullup a jobb szárny 31,7 másodperc múlva tiszta volt – így Toronto 89-86-os ólom volt. Wade-nek egy layupot kellett kapnia, hogy egy Miami-t szerezzen, de Toronto visszaállította a hárompontos élt, amikor DeRozan két hibás lövést tett ki, és 23.9 maradt. Johnson nem fogadott egy nyitott háromat a következő Miami birtokában, a Raptors visszatért a vonalhoz, és a Heat tömeg elindult a kijáratokhoz. “Kyle csapdába ejtett tőröket” – mondta Wade. Amikor Whiteside elment, a Raptors akaratán támadta meg a kosarat, és a felére 49-40-re emelkedett. Lowry egy pár gyors hármasot csinált, amikor a játék folytatódott, és az ólom gyorsan 13-ra emelkedett.

Ez volt a margin, amikor Valanciunas megsérült.Amikor elment, Wade kipattant. 5-re lőtte a 9-et a harmadik helyre, a saját hibáit lerázva, három pólust tett meg, és a hátvédes gúnyolókkal felszabadította magát a védőktől, és barátságos pattogásokat szerzett.

a szüreti Wade, és a kötegelt sorozatban 68-an lekötve volt a negyedik negyedévben. “Vettem magamra, hogy csináljak egy kicsit többet” – mondta Wade. De végül Lowry megtalálta a módját, hogy a Raptors visszaállítsa a sorozatot. – Ide jöttünk, és van egy – mondta Lowry. “De nem azért jöttünk ide, hogy csak egyet szerezzünk.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s