A labdarúgás fizetésért való vita felmondása a FFA és a PFA közelségében

A csúnya fizetős háború, amely árnyékot vetett az új szezon felépítésén, mindez csak a Football Federation Australia és a Professional Footballers Australia-val csak néhány nappal az új kollektív szerződés megkötésétől távol esik el.Mathildas játékos sztrájk: mi a legfontosabb fizetési igények és viták előtt?Úgy értendő, hogy a két fél közötti hivatalos tárgyalási folyamat vége, és míg néhány informális megbeszélés folyamatban van, az utolsó megmaradt akadály a Socceroos, a Matildas és az A-League játékosai számára az új megállapodás jóváhagyása ami előretekintő következtetésnek számít.

Bár ez a befejezéshez akár két hét is eltarthat, az azt jelenti, hogy a jövő héten az A-League szezon kezdetét nem fogja megzavarni az ipari fellépés és az ütemterv a férfiak és a női válogatottok a szokásos módon haladnak.

“A szerencsejátékosok szövetségével és a játékosokkal való kollektív tárgyalási megállapodás véglegesítése közepette állunk.” A-League vezető Damien de Bohun elmondta Brisbane Roar tagok fóruma szerdán este.Ez lesz az elkövetkező napokban, csak azért, hogy mindenkit vigasztaljon. “Miután a múlt hónapban bojkottált egy tervezett túrát az Egyesült Államokban, a Matildas játékosok jövő héten össze fognak ülni Sydney-ben egy edzőtáborban. A Socceroos-játékosok várhatóan vasárnap érkeznek Jordániába, mielőtt döntő világbajnokság selejtezőjük lesz jövő csütörtökön. A Matildas az új CBA legnagyobb kedvezményezettje lesz, és az új megállapodásnak meg kell felelniük

A jelentések szerint a Matildas kétszintű ügyletet ajánlott fel 34,000 dolláros minimálbérrel, ami a 21 000 dolláros jelenlegi fizetésbıl emelkedett.

A PFA szóvivője azt mondta: “A Professzionális Labdarúgók Ausztráliája azt állította, hogy nem tesz nyilvános észrevételt a tagok ajánlataival kapcsolatban, mielőtt azok a játékosok rendelkezésére állnának.

” Ez a megállapodás a játékosok és a játék jövője Ausztráliában.Előrelépés történt, a játékosok továbbra is konzultálnak és további megjegyzést tesznek a megfelelő időben. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s