A Liverpool FC városa arra törekszik, hogy a közösség számára saját csapatot alakítson ki

Ez nem jelenti azt, hogy a labdarúgás mindig nagyszerű, mert gyakran lehet szokványos. És helyes lehet rámutatni arra, hogy a címkampányok tényleges fontossága vagy relevanciája szempontjából általában több a tét, amikor a két Manchester csapat találkozik most, vagy két nagy három csapat Londonban. De mindenki élvezi a Merseyside derbiét.Évek óta eszünkbe jutunk, hogy évek óta emlékeznek rá, akár Gordon Westet is bemutatják egy kézitáskával a 60-as években, Sandy Brown néhány évvel később saját céljával, Robbie Fowler felhörgölte a mártást, és Gérard Houllier vidáman megpróbálta azt sugallni, hogy ártatlan magyarázatot, vagy egy személyes legutóbbi kedvence, Luis Suárez ünnepli a gólt a félúton érkező versenyre, hogy merüljön el a Bet365 szemüveges David Moyes.FC United of Manchester: a sikertörténet, amely bizonyítja, hogy a rajongók mit tudnak elérni. David Conn Bővebben

Előfordulhat, hogy a Merseyside derbies verte át a hiteles, pre-Premier League-t, előtte minden helyet, mivel a futball-megfigyelés minden eddiginél sokkal nyugodtabb, legyen 30 vagy 40 évvel ezelőtt.De a májbetegek közelebb kerülhetnek a legtöbbhez, mert egyszerűen a labdarúgás annyit jelent a városnak. A Liverpool elképesztő számú iskolai bajnokot, sikeres vasárnapi amatőr csapatokat és játékosokat játszik a játék minden szintjén.

Menjen gyakorlatilag bármelyik klubba északnyugatra, néha pedig azon túl, mesterlövészek játszanak vagy irányítanak. Egy rövid példa, amikor Fleetwoodot néhány évvel ezelőtt megemelték a Liga felé, megtartották régi kiképzőhelyüket Blackpool déli részén, nem pedig jobb otthoni létesítményekre költöztek, mert ilyen sok játékos jött vonattal Liverpoolból.A liverpooli lelkesedés a labdarúgásért, játékért, edzésért, vagy csak nézi, sok klubot tart a város határain túl.

Annyira, valójában ezek a tervek azért jönnek létre, hogy új csapat a város központjában. Egy harmadik csapat, ha tetszik, minden tisztelettel a Tranmere Rovers-hez. Több rajongó is összejött, és eldöntötte, hogy Everton és Liverpool nem éri el teljesen a városon átnyúló játék szenvedélyét. Nagyon kevés mesterlövész játszik mindkét oldalon napjainkban.

Az Evertonnak és a Liverpoolnak a Premier League-ben kell versenyezniük, és mindenki máshoz hasonlóan meg kell nézni a világot a legjobb tehetségért, amit megengedhetnek maguknak. Nagyszerű, amikor egy helyi csodagyer, például Wayne Rooney vagy Steven Gerrard jön, de ez a kivétel, nem pedig a szabály.Nem Everton vagy Liverpool szerepe, hogy bemutassa a hazai játékosokat. De az új City of Liverpool FC projekt mögött álló emberek azt hiszik, hogy valakinek ezt kell tennie, és nem csak a nem lángjai ruhák klaszterét, amelyek a várost, az északi Marine-t a Prescot és a Runcorn keleti részén találják.

Jelen pillanatban a tényleges városközpontban nincsenek klubok, mint a két profi. A CoLFC úgy véli, hogy a jegyárak és az ülések iránti kereslet miatt az Everton és a Liverpool a következő generációs futballkövetők hiányoznak a mérkőzés napján, és egy csapatot, hogy hívják a saját. Egy évszázad utolsó negyedében a legfelső szintű labdarúgás megváltozott mindennapi tapasztalatként, amelyet a társadalom legtöbb része megengedhetné magának, valami olyasmi, mint egy alkalmi kezelés.Ahogy Stuart Fitzgerald, Everton és a CoLFC alapítója elmagyarázza, a családnak a Goodison-ba való összevetése napjainkban több mint 200 fontot költ, csak a jegyekért, így nem minden, amit a legtöbb ember minden héten meggondolhat. Facebook Twitter Pinterest A helyi fiú, Ross Barkley lesz Everton egyik legfontosabb alakja vasárnapi derbi ellen a Liverpool ellen. Fotó: Oli Scarff / AFP / Getty Images

Milyen Fitzgerald és munkatársai tervezik, hogy új klubot indítanak az északnyugati megyék ligájában a következő szezonban, mint társadalmi vállalkozásnak. Nonprofit és a belvárosban, a népi klub (sajnálom, Everton) tulajdonosa a rajongók, mint a büszkeség a városban.Már eldöntötték, hogy a Liverpool város lila színben fog játszani – mert ez az állampolgári szín, nem csak azért, mert a piros és a kék közötti jó kézimunka -, és a tanácsok már tárgyalnak a megfelelő helyszínről, ahonnan Kezdjük el.

Az egyik ilyen modell az FC United Manchester, aki az utóbbi tíz évben olyan sikereket ért el, amikor éppen egy erre a célra épített stadionba költözött. “Ez csak azt mutatja meg, hogy mit lehet tenni az emberek erején keresztül” – mondja Fitzgerald. “A városközi rivalizálás elhagyása egy pillanatra csak akkor üdvözölhetjük az FCUM által elért eredményeket, bár van néhány jelentős különbség a történet és az általunk megpróbált dolgok között. Először is nem tiltakozó mozgalom.Nincs semmi ellenünk az Everton és a Liverpool ellen, kivéve talán a jegyárakat; valójában már dolgozunk velük. És másodsorban, bár az FCUM nagyszerű a United rajongók számára, valójában kizárja Manchester városbeli szurkolókat. Nem vagyunk az egyik csapatnak, vagy a másiknak, csak a labdarúgást szeretnénk elősegíteni Liverpoolban jó színvonalon, de megfizethető szinten. Mert ez a város megérdemli. ”

Ki nem értett egyet? Ha a CoLFC projekt fele olyan hatékonyan működik, mint a weboldaluk, már fut és fut, és számolja le a csapat első mérkőzésének napját, a Liverpoolban lévõ nem liga futball talán átalakulni fog. Valószínűleg egy lila folt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s