Amatőr labdarúgó bebörtönözték az ellenfél lábának szándékos kezelése során

Egy amatőr futballist egy éven át bebörtönöztek egy ellenfél lábának szándékos “hosszú ugrás” elleni küzdelemben.

Nathaniel James Kerr (27) a kétlábú ellenfelet egy vasárnapi labdarúgó-mérkőzés 2014. augusztusában.Az áldozat, a 30 éves Stuart Parsons, két ponton meg kellett szakítania a bokájába egy pálcát és a tányért.

Az incidens pillanatok után történt, miután Parsons vitatkozott az ellenfél a játék korai stádiumai Hazel Grove-ban, Stockportban.

Parsons valamilyen távolságban játszott a labdával, amikor Kerr felé indult, a levegőbe ugrott és “olyan, mint egy sportoló, aki hosszú ugrással” leplezve le az áldozat kinyújtott lábát.

Ahogy Parsons fájdalmasan görnyedt a földön, Kerr rámutatott a csapattársa felett, és kiáltotta: “Én tettem ezt neked!” Justin Hayhoe ügyészség elmondta Manchester Minshull Utcai koronát bíróság. Hayhoe mondta Kerr is kiabált visszaélés az áldozat.Elküldték, és a mérkőzést abbahagyták, amikor egy légi mentőautó jött Parsons segítségére. Parsons kórházba szállított, ahol több hete maradt átfogó rekonstrukciós műtéten.

Kerr karrierjét Crewe Alexandra-n kezdte, és a Rotherham United labdarúgó-ligájában játszott, a Manchester Evening News számolt be.

Longsight pub csapat, amikor elindította a támadást a Parsons-ra, az Emigráció kocsmában, két percig az AFC Gold Cup szezon első játékában.

A hivatalos jelentésében a játékvezető azt mondta, hogy ” soha nem látott ilyen agressziót egy futballpályán “.De a bíróság meghallotta, hogy amikor a sérülés súlyossága világossá vált, Kerr bűntudatot mutatott.

Az incidens után néhány héttel letartóztatták, és a 18. sz. Bűnösnek vallotta magát a 20. sztrájk elleni kisebb felelősségre vonás miatt, amelyet jogsértő sérüléseknek is neveztek, és súlyos károkat okoztak. Andrew Scott, Kerr védelmében, azt mondta: “Elfogadja, hogy betört Mr Parsonsnak. Felajánlották, hogy kiment erre a mezőre, hogy megsértse valakit, ez egyszerűen nem így van. Sajnálatos, hogy azért van így, mert olyan játékban van, amely életének olyan szerves része volt, és amelyet szeretett, hogy megtalálja magát ebben a helyzetben.A panaszosnak nincs tiszteletlenségem, hogy azt mondtam, hogy ez is nagy hatással volt rá. “Stuart Driver QC azonban azt mondta, hogy nincs más választása, mint hogy elküldje Kerr-nek, aki korábban elítélte az erőszak, a börtön miatt az áldozat által okozott kár. “Ez nem volt késő, vagy rosszul ítélve a labdarúgó játékban” – mondta a bíró. “Olyan támadásról beszélünk, ahol egy ember repült a levegőben, és mindkét lábát egy másik férfi lábára nyomta, szándékosan, bár a pillanat hőjén, súlyos sérülést okozva. Ez egy olyan eset, amikor nagy kárt okozott.Nagyon súlyos hatással volt az áldozatok életére. “A kórház főnöke az orosz labdarúgó-mérkőzés után az erőszak véget ért További információk

PC Louise Spencer a Greater Manchester rendőrség szerint:” Ez a sérülés katasztrofális hatással volt az áldozat életében, azaz nem tudott dolgozni vagy támogatni fiatal családját. Ő az önálló vállalkozó, és a sérülés azt jelentette, hogy kénytelen volt támaszkodni csapattársainak kedvességére, akik pénzgyűjtő és jótékonysági rendezvényeket szerveztek, hogy a szükséges pénzügyi támogatást nyújtsák. “Kerr egész idő alatt nem mutatott semmiféle bűntudatot az ördögi támadása miatt, és az áldozatot egy wimp-nek hívta, és szó szerint támadta őt, miközben kínosan feküdt a pályán.Az ezt követő támadásokkal kapcsolatos nyomozás és meggyőződés bizonyítja, hogy a nagyméretű rendőrség nem fogja eltűrni ezt a fajta agressziót és sztrájkot a sportesemények során. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s