Deezer a TalkSport Premier League és FA Kupa kommentárjainak streamelésére

Deezer megszerezte a TalkSport-ot, hogy a Premier League és az FA Cup mérkőzéseit az Egyesült Királyságban működő streaming szolgáltatásával kínálja.

A Spotify versenytársa, amely egy kezdeti nyilvános ajánlatot tervez, € 1bn (£ 737m) szintén foglalkozott a Sport1.fm-vel, hogy a német Bundesliga szolgáltatásairól szóló mérkőzés-kommentárokat szolgáltasson.

A foglalkozások jelzik a Deezernek a legfontosabb lépéseit, a cég 6 millió eurós globális előfizetői bázist követel, amely a hír, a beszélgetés és a szórakoztatás kínálatát jelképezi.

“A futball számos szurkolónk egyik legnagyobb szenvedélye, hogy közelebb hozzuk őket hozzá, amit szeretnek “- mondta Alexander Holland, a Deezer egyik legfontosabb tartalmi és termékelőadója. “Az új dedikált labdarúgó szakaszunk azt jelenti, hogy a rajongók könnyedén maradhatnak a mérkőzés eredményeként, élvezhetik az élő játékokat, és felkaphatják a legújabb podcastokat.”

Az ügylet keretében az Egyesült Királyságban az előfizetők képesek lesznek meghallgatni a 64 Premier League meccsének élő mérkőzéses kommentárját, valamint az FA Kupa mérkőzések válogatott mérkőzését.

Az üzletet más európai országokra is kiterjeszteni tervezzük, mivel a TalkSport nemzetközi kommentárszolgáltatásait fejleszti.

“Ahogy az audio-streaming környezet fejlődik, fontos, hogy olyan platformokkal dolgozzunk, amelyek vezetik ezt a változást” – mondta Scott Taunton, a TalkSport anyavállalatának UTV Media vezérigazgatója. “Deezernél való partnerként a világon a legjobb futball tartalmat hoztuk a leginkább a rajongók számára.”

A veszteséges Deezer, amely nemrég indította el első brit televíziós reklámkampányát, Tavaly 142 millió euróval, és 2015-re 35% -os növekedést vár.

Hans-Holger Albrecht, a Deezer ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vállalat 2018-ig több mint 750 millió eurós bevételt vár el, és még havonta is megtörni.

Len Blavatnik Access Industries, amely a Warner Music tulajdonában van, három éve 130 millió dollár értékben vásárolt Deezer-ben.

Orange, a francia mobilszolgáltató és az Universal zenei csoportok 5,9% -kal, a Sony 3,8%, a Warner 3,8%, az EMI pedig 1,9%.Xavier Niel, a francia távközlési vállalkozó 3,7 százalékos részesedéssel rendelkezik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s