Frank Lowy, akinek a fia a Football Federation Australia főnöke lesz

Frank Lowy fia, Steven elhatározta, hogy sikeres lesz a Labdarúgó Szövetség Ausztrália elnöke után, miután a négy jelölt közül az egyiket választották az irányító testületnek. Bővebben

Lowy Jr, a Westfield társ-vezérigazgatója most már készen áll a játék legerősebb személyévé, amikor a FFA novemberi közgyűlésén elindul a fórumon. a korábbi Socceroo és az ügyvéd Daniel Moulis, a Crispin Murray befektetési bankár és a Commonwealth Bank ügyvezetője, Kelly Bayer Rosmarin.

A nevüket az FFA helyettese, Brian Schwartz felügyelője felügyelte. A Lowy Sr legközelebbi szövetségese – és az Egon Zehnder nemzetközi fejvadász cég vezette.

Schwartz, Lowy Sr és Phil Wolanski feltételei a következő hónapban lejárnak, míg Peter Tredinnick, aki nemrég lemondott a fórumról ő az AGM.

De az FFA és a Lowy Sr tűz alá került a folyamatnak, amelyet Greg Griffin, az Adelaide United elnöke ezen a héten “fáradhatatlanul hibásnak” nevezett.Mind a négy jelöltnek korábbi kapcsolatai vannak Lowyvel vagy üzleti érdekeivel, azzal érvelve, hogy a hatalmon lévők elrabolják, hogy nyílt, demokratikus választás legyen.

Az A-League klubok megpróbálták több nevet benyújtani a választásokhoz , köztük a volt Sydney Olimpiai Főnöke, Mal Hemmerling és az ex-Soccer Australia vezetője, Remo Nogarotto, de nem tudtak biztosítékot szerezni az államszövetségek közül legalább kettőtől.

Griffin megjelölte ezt a végeredményt a hét elején. “Nagyon kiábrándító, ha nem kapunk másodlagosakat, ha úgy véljük, hogy az A-League klubok többsége alkalmasnak mutatkozott arra, hogy jelöltet állítson fel” – mondta az ausztrálnak. “Ez egy zavaró eredmény, amikor egy úgy véli, hogy az A-League klubok hozzájárultak a játék egészségéhez és jólétéhez ebben az országban.

“Van egy jó oka annak, hogy az A-League klubok többsége visszautasította hogy részt vegyen [az Egon Zehnder] folyamatában.Kiválasztják, ki akarják előterjeszteni. Ezután a meglévő testülethez jut, hogy eldöntsék, ki szeretné ajánlani. Schwartz szerint a jelölteket az egyes személyek tapasztalatai és képzettsége alapján választották ki.

“A bizottság alapokmánya olyan jelöltek azonosítása volt, akik egy olyan fórumot eredményez, amely a stratégiai, irányítási, pénzügyi, marketing és új technológiák kombinációját ötvözi a legmagasabb szintű labdarúgás tapasztalattal és nemzetközi üzleti tevékenységgel. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s