A vezetők tönkreteszik Warren Gatland Hamilton hazatérését Walesben

Hamiltonban a Warren Gatlandben nem volt boldog hazatérés, hiszen a Chiefs, a Waikato Super Rugby oldalán 40-7-es vereséget értek Wales felett.A játéknak a walesiak köszönhetően “hála” kellett volna lennie a szülővárosának a 2011-es világbajnokságon bemutatott támogatásáért, de a hazai oldal hat próbálkozáson futott, kényelmes pihenésért.

Gatland olyan játékosokat keresett, akik a szombati második Wellington-i tesztre választották fel a kezüket, különösen azért, mert a sérülések miatt George North-nak kellett cserélnie a szárnyat, de keveset látott, hogy egyiket sem mondja el. / p>

“Ma este számos játékos kapott esélyt arra, hogy menjen ki, nyilatkozzon, előadja és felemelje a kezét a szombati szelekcióra” – mondta Gatland később. “Néhány kérdést válaszoltak nekünk a peremes játékosokról és arról, hogy hol vannak a pillanatban. A játékosok megkérdezték tőlem egy lehetőséget, és megkérdezték, miért nem választottak ki.Van néhány nagyon egyszerű válasz a következő napokban a teljesítményükről. Új-Zéland hatalom Wales-ből és második fél bontásban Tovább…

“Őknek őszintének kell lenniük, eltekintve a teljesítménytől és attól, amit ma este megtudtak, és arra gondoltak, hogyan alkalmazzák ezt, hogy a jövőben jobbak legyenek. Ugyanúgy kell eljárnunk, mint az edzők.

“A csapattól úgy éreztük, hogy a főnökök egy kicsit fárasztanak, de jól védettek és amikor az esélyek jöttek, kiválóak voltak. Az ütközés idején uralt bennünket. Néha a rögbi játék nagyon egyszerű – fizikai játék az ütközésekről, és jobb volt, mint mi a támadás és a védelem ezen a területen.Sok játékosunk sokat tanulhatott erről. “

A Waikato csapata Walesben 28-18-at vert meg a régi Rugby Park helyszínén, ugyanazon a helyszínen és Gatland-szal 1988-ban és ezúttal a főnökök már korán csapódtak, amikor a kapitány – a 2011-es világbajnokság győztese, Stephen Donald – végigsöpört végig a walesi védekezésen, miután egy vonalat lopott és leszállt a félig hátsó partneréhez, Brad Weberhez, aki 25 métert futott Donald hozzáadta a konverziót, és Wales korai emlékeztetőt kapott arra, hogy még 20 játékos is kizárta a nemzetközi kötelezettségvállalásokat és sérüléseket, a hazai oldal versenyképes lesz.

Wales visszanyerte és meg kellett volna szereznie, mivel ők uralkodtak a nyitó negyed hátralévő részében.Gareth Davies ötven méteres távolságban állt, az Eli Walker szárnyát félhüvelykre húzták, majd a No8 James Kinget megállíttatták a vonalon. Miután a walesi nyomást felszívta, a főnökök visszamegyek a támadást és a felét egy virágzással fejezték be, amikor a No8 Tom Sanders átment a próbapadhoz, mielőtt a Dom Birdot kibillentette. Donald átalakította mindkettőt, Wales pedig mind a tengeren.

A dolgok jobb lett a második félidőben, miközben a turisták tartották a labdát, és a Taulupe Faletau és Bradley Davies bevezetése további lendületet adott.Végül képesek voltak megmutatni a nyomást, miközben a helyettesítő kurva Kristian Dacey-t hajtották végre 56 perc után, amit Rhys Priestland átváltott.

Ez Wales csúcspontja volt, és három további próbálkozást James Lowe, Toni Pulu és Sam McNicol vége előtt. Donald hozzáadott egy negyedik átváltást, mielőtt a mezőt egy álló ovációig elhagyta volna, és Lowe a végső konverziót megdöntötte, hogy ez egy 33 pontos különbség legyen – Wales a legnagyobb vidéki vereség Új-Zélandon. Wales a mai három mérkőzésen 16 próbálkozást engedett meg – öt a 27-13-as vereség ellen Angliában Twickenhamban, további öt a 39-21-es veszteséggel az All Blacks-nél a múlt hétvégén és hat másikban Hamiltonban.

A Chiefs edzője, Dave Rennie örömmel fogadta az oldalán nyert győzelmet, és most várakozással tekint a brit &

“Ezek a játékok egyszeriek, és nem éreztem annyira ideges, mint általában a Super Rugby meccsre.Reméljük, hogy ez ugyanaz lesz a játékosok számára, hogy ott is menjenek és élvezhessék “- mondta Rennie.

” Nem láttam ezt az előrejelzést, és 21-7-kor, amikor majdnem ismét szerezhetett volna, más játék lehetett volna. De nagyon klinikai voltunk, és 20 percnyi nyitást követően nyomást építettünk. Nagyon büszke voltam a védelemre – sok mindent szívből és együttlétből ered. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s