Royal Ascot 2016: lovas-lovas útmutató Prince of Wales Stakes-hez

A japán raider egy gyümölcsöző győztes, amely decemberben 1,1 millió font Hong Kong kupát jelent. A múlt hónapban elképesztő teljesítményt produkált az európai debütálásban, hogy megnyerje a Chantilly-i csoportot a huszonhét hossza (hetente hétszeresebben) egy hivatalos lóról, amely három héttel korábban nyert egy csoportot. Ez nehéz volt, ami arra utal, hogy sokoldalú a földre, hiszen a hazai győzelmek nagyon gyors felületen voltak.Meglepetten a forró kedvenc ebben a kis területen, bár a második ilyen előadás nem fogadható el magától értetődő után utazás a világon. Shin Hikari a kurzus a Royal Ascot után Prix d’Ispahan romp Olvasson tovább Dream Dream Boat

Progresszív, mióta csatlakozott a Clive Cox-hoz az elmúlt év elején, és új pályafutással fordult elő, amikor Sandown dzsungelének Gerardot áprilisban ismét megjelenik, és először 10 furlongs-t lépett be. Az A Shin Hikari birtokában volt a Chantilly-ban, 14 pontot az ötödik helyre, de aznap nem futott le, miközben a versenyt a rivális után hátul tartotta, amikor a verseny az otthoni fordulat után alakult ki. Nagyon erősen maradt, amikor már túl késő volt.A szürke Gatsby tökéletesen megmutatkozik.

Az All-weather sztár a tavalyi év elején és tavaly tavasszal, amikor egy csoportot raktak le a dublini gyepen. Már egy kicsit későn hagyta, amikor március harmadik napján a legutóbbi turné harmadik, kilenc furlongs visszaesett. Ez a távolság inkább tetszik, de a talaj valószínűleg ellene van. Soha nem tapasztalták nedves úton, és akciója azt sugallja, hogy gyors felületre van szüksége ahhoz, hogy hatékony legyen. Nagyon kiábrándító az elmúlt öt évben a Sandown-ban tavaly múlt évben, amikor legutóbb próbálkozott a nyári versenyen Nagy-Britanniában. Nyári himnusz A tavalyi verseny harmadik helyezett, közel három hossza a The Gray Gatsby mögött. A My Dream Boat hossza és negyede megvert egy kilenc hónapos szünet után.Valószínűleg jobb erőfeszítést tett az utóbbi időben, amikor az időmérésnél csak egy nyak volt. Két évvel ezelőtt egy francia csoportot nyert a lágy talajon, ami arra utal, hogy megbirkózhat ezzel a felszínnel. Négy győzelme a Négy csoportban, és mindenre szüksége lenne, hogy mindent lehessen találni.

A Coronation Stakes itt csak egy nyakát verte a múlt évben. Dicsőségesen lefedte, amikor októberben megnyerte a Derby győztesét a Tenyésztői Kupa alkalmával. Mindkét erőfeszítés egy sokkal gyorsabb felületen, mint amennyit el fog jönni, és a gyanú, hogy ez megy, számolni fog vele. Csak egy harmadik csoport nyer, amit az idén négy indulással mutathat be, nagyrészt azért, mert minden alkalommal lógott egy puha felületen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s